Sorter efter: Relevans
Pris: Lav til Høj, Høj til Lav

 
Billede af SMALL RAGS Baby Kjole
 

SMALL RAGS Baby Kjole

Super sød kjole til de helt små fra Small Rags. Kjolen er hvid og fyldt med en masse fine blomster i forskellige farver. Der er 2 trykknapper foran.95% bomuld, 5% elasthan.Vaskes ved 40 grader.

DKK 149.00
Læs mere

 
Billede af SMALL RAGS Baby Leggings
 

SMALL RAGS Baby Leggings

Rigtig søde baby leggings fra Small Rags. Leggingsne er rosa med striber af små glimmer rags.95% bomuld, 5% elasthan.Vaskes ved 40 grader.

DKK 99.00
Læs mere

 
Billede af SMALL RAGS Baby Tunika
 

SMALL RAGS Baby Tunika

Sød baby tunika kjole fra Small Rags, i skøn lys rosa farve med blomster og Rags på maven. Blusen ersyet ind ved maven, så den får et lille skørt i bunden. Den har trykknapper i skulderen, så den er nem at få af og på. 95 % Bomuld, 5 % Elastan.Vaskes...

DKK 119.00
Læs mere

 
Billede af SMALL RAGS Badebluse
 

SMALL RAGS Badebluse

Rigtig sød badebluse fra Small Rags. Blusen er i en lys rosa farve og har print med rags og blomster i en mørkere rosa, samt et fint lille skørt.Der findes matchende badeshorts til.92% polyester, 8% elasthan.Vaskes i hånden.

DKK 149.00
Læs mere

 
Billede af SMALL RAGS Badedragt
 

SMALL RAGS Badedragt

Virkelig fin badedragt fra Small Rags. Badedragten er stribet og i en rigtig fin farve, der er en blanding mellem orange og fersken farvet. Der er fine flæser rundt ved stropperne og ved benene.92% polyester, 8% elasthan.Vaskes i hånden.

DKK 149.00
Læs mere

 
Billede af SMALL RAGS Bade Hårbånd
 

SMALL RAGS Bade Hårbånd

Super sødt bade hårbånd fra Small Rags. Hårbåndet er i en lys rosa farve, med print at rags og blomster i en mørkere rosa.Der findes matchende badeshorts og bluse til.92% polyester, 8% elasthan.Vaskes i hånden.

DKK 79.00
Læs mere

 
Billede af SMALL RAGS Badeshorts
 

SMALL RAGS Badeshorts

Rigtig fine badeshorts fra Small Rags. Shortsene er sort og grå stribet, kan justeres i taljen med et bånd indvendigt, og har en hvid rags bagpå.92% polyester, 8% elasthan.Vaskes i hånden.

DKK 99.00
Læs mere

 
Billede af SMALL RAGS Bluse Med Fugle
 

SMALL RAGS Bluse Med Fugle

Virkelig fin grå bluse fra Small Rags. Blusen har et skørt som er en smule længere bagpå, og et flot print med 2 fugle og med glimmer.95% bomuld, 5% elasthan.Vaskes ved 40 grader.

DKK 139.00
Læs mere

 
Billede af SMALL RAGS Bluse Med Hjerte Og Skørt
 

SMALL RAGS Bluse Med Hjerte Og Skørt

Virkelig sød bluse fra Small Rags, i farven cognac, med et lille skørt og et hjerte på maven.90% bomuld, 10% lurex.Vaskes ved 40 grader.

DKK 119.00
Læs mere

 
Billede af SMALL RAGS Bluse Med Print Og Tekst
 

SMALL RAGS Bluse Med Print Og Tekst

Sej bluse fra Small Rags med print og tekst.100% bomuld.

DKK 129.00
Læs mere