Sorter efter: Relevans
Pris: Lav til Høj, Høj til Lav

 
Billede af EN FANT Ballerina Sutsko
 

EN FANT Ballerina Sutsko

Smukke ruskinds sutsko med velcro lukning fra En fant, i forårets skønne mønster. Sutskoene er i "ballerina" form, med yndige blonde detaljer. Sutskoene har en blød og enormt fleksibel gummisål, der både sikrer at børnene står godt fast på gulvet...

DKK 179.00
Læs mere

 
Billede af EN FANT Basis Bluse Grøn
 

EN FANT Basis Bluse Grøn

Fin basis bluse fra En Fant. Blusen har 3 knapper foran.100% bomuld.Vaskes ved 40 grader.

DKK 159.00
Læs mere

 
Billede af EN FANT Blomster T-Shirt
 

EN FANT Blomster T-Shirt

Smuk og helt enormt blød t-shirt fra Enfant. Toppen er sort og fyldt med de skønneste forårs blomster.Vi har matchende bukser til. 95 % Viscose, 5 % Elastan.Vaskes ved 40 grader.

DKK 189.00
Læs mere

 
Billede af EN FANT Blonde Undertrøje
 

EN FANT Blonde Undertrøje

Smuk undertrøje / t-shirt fra En Fant, uden ærmer. Toppen har brede skuldre med blondekanter og den fineste krydsede ryg. Vi har matchende leggings til. 100 % Bomuld.Vaskes ved 40 grader.

DKK 139.00
Læs mere

 
Billede af EN FANT Bluse Med Blonder
 

EN FANT Bluse Med Blonder

Basis bluse fra En fant med lange ærmer i farven cloud gray. Blusen er i fint hulmønster med blondekant både i halsen og ved hænderne. Vi har matchende leggings til !100 % Bomuld. Vaskes ved 40 grader.

DKK 149.00
Læs mere

 
Billede af EN FANT Bluse Med Blonder Navy
 

EN FANT Bluse Med Blonder Navy

Rigtig fin bluse fra En fant. Blusen har et fint mønster i stoffet, blonder ved halsen og armene og en stjerne bagpå.Der findes matchende leggings til.100% bomuld.Vaskes ved 40 grader.

DKK 149.00
Læs mere

 
Billede af EN FANT Bløde Bukser
 

EN FANT Bløde Bukser

Virkelig søde og bløde bukser fra En Fant. Bukserne har elastikkant i livet og i benene og en lomme på venstre ben.100% bomuld.Vaskes ved 40 grader.

DKK 159.00
Læs mere

 
Billede af EN FANT Body Med Blonder Navy
 

EN FANT Body Med Blonder Navy

Rigtig sød body fra En Fant. Bodyen har et fint mønster i stoffet, blonder ved ærmerne og en stjerne bagpå.Der findes matchende leggings til.100% bomuld.Vaskes ved 40 grader.

DKK 139.00
Læs mere

 
Billede af EN FANT Body Med Print Rosa
 

EN FANT Body Med Print Rosa

Sød body fra En Fant, med et fint og sjovt print. Bodyen har trykknapper ved skulderen og ved bleen.100% bomuld.Vaskes ved 40 grader.

DKK 139.00
Læs mere

 
Billede af EN FANT Body Uden Ærmer
 

EN FANT Body Uden Ærmer

Yndig lille body fra En fant, med stropper. Bodyen er uden ærmer, i det fineste hulmønster og med blondekant i toppen både foran og bagpå. 100 % Bomuld. Vaskes ved 40 grader.

DKK 139.00
Læs mere