Sorter efter: Relevans
Pris: Lav til Høj, Høj til Lav

 
Billede af EN FANT Baby Sengetøj Hvalros
 

EN FANT Baby Sengetøj Hvalros

Virkelig fint og blødt cremefarvet sengetøj fra En Fant, med en hvalros på. Dynebetrækket lukkes med en lynlås.Pudebetræk: 40x45 cmDynebetræk: 70x100 cm100% bomuld.

DKK 299.00
Læs mere

 
Billede af EN FANT Ballerina Sutsko
 

EN FANT Ballerina Sutsko

Smukke ruskinds sutsko med velcro lukning fra En fant, i forårets skønne mønster. Sutskoene er i "ballerina" form, med yndige blonde detaljer. Sutskoene har en blød og enormt fleksibel gummisål, der både sikrer at børnene står godt fast på gulvet...

DKK 189.00
Læs mere

 
Billede af EN FANT Basis Bluse Blå
 

EN FANT Basis Bluse Blå

Skøn basis bluse fra En Fant i fin blå farve. Blusen er i blød og elastisk rib kvalitet, med 3 knapper foran i halsen, så den er nem at få af og på.100% bomuld.Vaskes ved 40 grader.

DKK 229.00
Læs mere

 
Billede af EN FANT Basis Bluse Grøn
 

EN FANT Basis Bluse Grøn

Fin basis bluse fra En Fant. Blusen har 3 knapper foran.100% bomuld.Vaskes ved 40 grader.

DKK 229.00
Læs mere

 
Billede af EN FANT Blomster T-Shirt
 

EN FANT Blomster T-Shirt

Smuk og helt enormt blød t-shirt fra Enfant. Toppen er sort og fyldt med de skønneste forårs blomster.Vi har matchende bukser til. 95 % Viscose, 5 % Elastan.Vaskes ved 40 grader.

DKK 189.00
Læs mere

 
Billede af EN FANT Blonde Undertrøje
 

EN FANT Blonde Undertrøje

Smuk undertrøje / t-shirt fra En Fant, uden ærmer. Toppen har brede skuldre med blondekanter og den fineste krydsede ryg. Vi har matchende leggings til. 100 % Bomuld.Vaskes ved 40 grader.

DKK 199.00
Læs mere

 
Billede af EN FANT Bluse Med Blonder
 

EN FANT Bluse Med Blonder

Basis bluse fra En fant med lange ærmer i farven cloud gray. Blusen er i fint hulmønster med blondekant både i halsen og ved hænderne. Vi har matchende leggings til !100 % Bomuld. Vaskes ved 40 grader.

DKK 229.00
Læs mere

 
Billede af EN FANT Bluse Med Blonder Navy
 

EN FANT Bluse Med Blonder Navy

Rigtig fin bluse fra En fant. Blusen har et fint mønster i stoffet, blonder ved halsen og armene og en stjerne bagpå.Der findes matchende leggings til.100% bomuld.Vaskes ved 40 grader.

DKK 229.00
Læs mere

 
Billede af EN FANT Bluse Med Skov Print
 

EN FANT Bluse Med Skov Print

Virkelig fin bluse fra En fant, med print af forskellige planter fra skoven. Blusen er længere bagpå, og har knaplukning i nakken og ved armene.100% viscose.Vaskes ved 30 grader.

DKK 189.00
Læs mere

 
Billede af EN FANT Bløde Bukser
 

EN FANT Bløde Bukser

Virkelig søde og bløde bukser fra En Fant. Bukserne har elastikkant i livet og i benene og en lomme på venstre ben.100% bomuld.Vaskes ved 40 grader.

DKK 229.00
Læs mere